Webmail / Kontakt
Dositejeva 1 , 11320 Velika Plana, Srbija
+381 (0)26 515 334 (tel/fax), +381 (0)64 014 87 84 , e-mail: office@alutrsa.com
POČETNA O NAMA REFERENCA VESTI KONTAKT
     
O NAMA
 

TRŠA SBUR je porodična firma koja se bavi proizvodnjom PVC i alu stolarije sa dvadesetak zaposlenih. Preduzeće je osnovano 1974. godine kao bravarska radnja , da bi od 1996. godine počela i sa izradom PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije. Takođe, bavi se i proizvodnjom i ugradnjom svih vrsta izduvnih sistema.

Rehau profili

Prozori od profila Rehau stvoreni su za ljude koji vole nešto posebno. Elegantna optika i brilijantna površina reflektiraju Vaše visoke estetske kriterijume. Zahvaljujući petokomornom sistemu profila postignuta je vrhunska toplotna izolacija koja se brine za Vašu udobnost. Izolaciona svojstva vazduha u petokomornoj tehnici i sa ugrađenom dubinom profila od 70 mm garantuju najbolju toplotnu izolaciju. Štitite okolinu, štedite energiju, a sa time i troškove grejanja. Sa Ur - vrednošću do 1,1 W / (m2K) i sa ojačanjem prozori iz programa Rehau prikladni su i za kuće sa niskom energijom. Dopadljivi zaobljeni rubovi i kosine u vidnom području daju prozoru modernu, privlačnu optiku. Naš široki program omogućava razne oblike i boje po Vašim željama bez granica. Privlačan i sjajan izgled Vaše kuće. Sjajna i glatka površina Rehau profila otporna je na prljavštinu i čisti se bez problema.

Alumilovi profili

Prostorni sistemi su dominantna grupa ALUMILA. Dizajnirani su za svaku prostornu primenu, kao sto su vrata, prozori, fasade (pregradni zidovi), atrijumi, kancelarijski stupovi za prozore, itd. i pokrivaju sve potrebe.

ALUMUL raspolaze sa 48 različitih prostornih,aluminijumskih sistema za sve primene,potrebe i zahteve, kao i sa 18 specijalnih aplikacija. ALUMILOVI aluminijumski sistemi se izdvajaju po konstrukcionoj perfekciji,modernom planiranju i izdržljivosti, a u isto vreme nude visoku estetiku i funkcionalnost. Takođe, njihova kompatibilnost dozvoljava raznovrsne kombinacije.
U skladu sa specifikacijama međunarodno priznatih organizacija, akcenat se stavlja na garanciju kvaliteta finalnih proizvoda, potvrđenost proizvoda i proizvodne procese. Najpopularniji su aluminijumski sistemi koji pruzaju visok nivo vremenske i zvucne izolacije, a imaju maksimalnu bezbednost i estetiku. Sistemi za otvaranje pruzaju brojne mogućnosti (sa hladnim ili termo prekidom). 
 
Prelistajte naš katalog!
 
Prelistajte naš katalog klikom na sliku iznas ili ga pruzmite u PDF formatu!
 
     
Copyright © Trša sbar. Velika Plana, Srbija. Sva prava zadržana. Design by BumMedia.net